Blog om
online markedsføring
til personlige brands

Læs bloggen

32 skarpe tricks til flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev

May 11th, 2016

Nyhedsbrevet er en af mine yndlingskanaler – og en af de billigste! Uden nogen tilmeldte på dit nyhedsbrev, er det dog ikke meget værd.

Derfor har jeg brugt lidt krudt på at samle 32 nemme måder, hvorpå du kan få flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev. De fleste tricks kan du implementere allerede i dag.

Læs mere

Maj Wismann: Sådan opbyggede jeg mit personlige brand

May 6th, 2016

Jeg kender Maj Wismann efter at have tilbragt flere ture med hende i Barcelona med Refuga. Maj er super cool, og er en af dem, der virkelig har realiseret drømmen om en online forretning. Hun er sexolog og lever godt af websexolog.dk. Derudover hjælper hun andre terapeuter og konsulenter med at gøre, som hun har gjort.

Læs mere

Caroline Fibæk: Sådan opbyggede jeg mit personlige brand

September 7th, 2015

Jeg har fået lov til at interviewe Caroline Fibæk, som er en af mine kunder, og som endda er en af dem, der har været med næsten helt fra start.

Jeg er selv meget inspireret af Caroline og den forretning, hun har formået at opbygge.

Læs mere

Sådan fungerer et samarbejde med mig

March 22nd, 2015 featured

Der er tit folk, der spørger, hvordan jeg gør ting, og hvordan et samarbejde fungerer med mig. Det har jeg forsøgt at besvare i dette blogindlæg, så jeg kan henvise til det fra tid til anden.

Min målgruppe er primært folk, der sælger viden og har et personligt brand. Jeg kan derfor hjælpe dig hvis du er følgende…

Læs mere

Michelle Rødgaard Jessen

Jeg er virtuel assistent, og jeg hjælper folk der sælger viden og har et personligt brand med online markedsføring. Jeg er geografisk uafhængig, så selvom alle mine kunder er danske, arbejder jeg fra forskellige steder i verden såsom Marokko, Spanien og Chile.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål. Skriv på hey@michellejessen.dk

Kontakt mig

Skal jeg hjælpe dig med dit
personlige brand online?

 (+45) 36 98 18 80
hey@michellejessen.dk
 www.michellejessen.dk

Dit navn (påkrævet)

Din e-mail (påkrævet)

Din besked